Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προβληματισμός στην Ξάνθη για το «μπλόκο» της ΕΕΑ στον ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Προβληματισμός στην Ξάνθη για το «μπλόκο» της ΕΕΑ στον ΑΟΞ

Ενώ από την πλευρά του ο Ηρακλής έσπευσε να επισημαίνει πως πρόκειται για γραφειοκρατικό ζήτημα που έχει ήδη διευθετηθεί! 

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης οι φίλαθλοι του ΑΟΞ όταν και έγινε γνωστό πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League 2. 

Οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσφορία τους για αυτή την εξέλιξη, με αρκετούς να επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση και να ζητούν εξηγήσεις. 

Προς το παρόν δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από πλευράς της ΠΑΕ, ωστόσο με βάση τη σχετική αθλητική νομοθεσία η Ξάνθη έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της εν λόγω απόφασης της ΕΕΑ και να προσφύγει σε δεύτερο βαθμό. 




Στη σημερινή συνεδρίαση της η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 ούτε στον Ηρακλή. 

Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο έσπευσαν ήδη να επισημαίνουν πως πρόκειται για ένα γραφειοκρατικό ζήτημα το οποίο έχει ήδη διευθετηθεί και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου, με την ομάδα να τονίζει πως διατηρεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να αγωνιστεί στην SL2 και η διοίκηση δεν φαίνεται να ανησυχεί για το προσωρινό «μπλόκο» που τους επιβλήθηκε. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα