Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προβληματίζουν τα τροχαία στην Ξάνθη – 3 σε 2 ημέρες

Κοινοποίηση

Προβληματίζουν τα τροχαία στην Ξάνθη – 3 σε 2 ημέρες

Έντονο προβληματισμό προκαλεί η αύξηση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Ξάνθη. 

Τις τελευταίες εβδομάδες η Τροχαία της περιοχής έχει κληθεί να επιληφθεί σε αρκετές περιπτώσεις τροχαίων, ορισμένα μάλιστα εκ των οποίων ιδιαίτερα σοβαρά. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέσα σε σχεδόν δύο 24ωρα σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα, ευτυχώς μόνο υλικών ζημιών. 

Το πρώτο, αφορά ΙΧ όχημα με πινακίδες εξωτερικού ο οδηγός του οποίου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην λίγο πριν την έξοδο για Σταυρούπολη, στο ύψος της «Ξανθίππης». 

Στο δεύτερο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία συγκρούστηκαν λίγο μετά τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με αποτέλεσμα να προκύψουν τραυματισμοί – ευτυχώς όχι σοβαροί – και να υποστούν υλικές ζημιές τα οχήματα. 

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στον Πετεινό, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα επίσης να προκληθούν υλικές ζημιές. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα