Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων

Κοινοποίηση

Σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία Οδό – Στο νοσοκομείο ζευγάρι ηλικιωμένων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο ηλικιωμένος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» στις προστατευτικές μπάρες δεξιά του οδοστρώματος, στο ρεύμα εισόδου για Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες του protothema.gr, από την σφοδρή σύγκρουση στις μεταλλικές μπάρες, το αυτοκίνητο ανετράπη και σταμάτησε την πορεία του στο χωμάτινο ανάχωμα.



Από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας φέρει τραύματα στο πρόσωπο και η γυναίκα πιθανόν κάταγμα στο χέρι, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Εκτός από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Οι ηλικιωμένοι κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί επιχείρηση απεγκλωβισμού από την πυροσβεστική.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξάγεται κανονικά και δεν παρατηρούνται προβλήματα.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα