Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Τα «DolFins» της Ξάνθης έκλεψαν την παράσταση στο Πανελλήνιο

Κοινοποίηση

Τα «DolFins» της Ξάνθης έκλεψαν την παράσταση στο Πανελλήνιο

Η Ξάνθη και πάλι στις κολυμβητικές επάλξεις με την συμμετοχή αθλητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ, το οποίο διεξήχθη στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 28-07-2022 και στο οποίο συμμετείχαν 580 αθλητές από 37 σωματεία, απ’όλη την Ελλάδα. Ένας νεοσύστατος κολυμβητικός σύλλογος με την ονομασία «DOLFINS-ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΞΑΝΘΗΣ», μπαίνει δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.



Τα “DolFins” έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και ο συνολικός απολογισμός τους ήταν απίστευτος, καθώς και τα 3 παιδιά που έλαβαν μέρος στους αγώνες, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πραγματοποίησαν νέα ατομικά ρεκόρ, στο αγώνισμα 50 μέτρα  Bfin (Διπλά Πέδιλα).

Αναλυτικότερα, τα παιδιά κατέκτησαν 2 θέσεις σε οχτάδα και συγκέντρωσαν 5 βαθμούς συνολικά για τον σύλλογο. Ο ΝΤΖΟΥΜΑΝΗΣ Νικόλας-Πέτρος κατέκτησε την 6η θέση με χρόνο 34.63 στην κατηγορία προαγωνιστικά 9 ετών, ο ΠΑΤΕΧΑΚΗΣ Στάθης κατέκτησε την 7η θέση με χρόνο 35.99 στην κατηγορία προαγωνιστικά 9 ετών και η ΜΠΑΜΠΑΤΣ  Ελανούρ κατέκτησε την 19η θέση με χρόνο 33.85 στην κατηγορία προαγωνιστικά 10-11 ετών.

Κατόπιν αυτών, το Δ.Σ. του συλλόγου δίνει συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς οι επιδόσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ήτοι χρονικό διάστημα δύο μηνών και η προετοιμασία των αθλητών, έλαβε χώρα σε αντίξοες συνθήκες, λαμβάνοντας υπόψη τις καθημερινές προπονήσεις σε ανοιχτές  κολυμβητικές δεξαμενές ξενοδοχειακών μονάδων της πόλης μας.

Τα «DolFins» της Ξάνθης έκλεψαν την παράσταση στο Πανελλήνιο

Τα «DolFins» της Ξάνθης έκλεψαν την παράσταση στο Πανελλήνιο

Αρχικά το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και την στήριξαν μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, ξεκινώντας από τις προπονήτριες της ομάδας  ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Κική και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Θεανώ, για την προετοιμασία και την βοήθεια των αθλητών μας !!!



Έπειτα, την ξενοδοχειακή μονάδα “Z- PALACE” και συγκεκριμένα την ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΛΑΦΤΣΟΠΟΥΛΟΥ και τον ΣΙΜΟ ΛΑΦΤΣΟΠΟΥΛΟ, αλλά και την ξενοδοχειακή μονάδα “ΑΓΡΙΑΝΗ” και τον κ. ΑΓΚΟΡΤΣΑ Απόστολη, για την παραχώρηση των κολυμβητικών τους δεξαμενών, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις των αθλητών μας!

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι μας εφοδίασαν με τον κατάλληλο εξοπλισμό και αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, υλικά και ηθικά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην έφορο της ομάδας μας, ΛΕΝΑ ΠΑΝΔΡΑΚΗ αλλά και στους γονείς των παιδιών, που συνόδεψαν την αποστολή και εμπιστεύονται τα όνειρα μας!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ομάδας 

Καρυοφύλλης Πανδράκης 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα