Κυριακή, 10 Μαρτίου, 2024

Τέταρτη η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα

Κοινοποίηση

Τέταρτη η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα

Όπως και πέρυσι στη Βουδαπέστη, η Άννα Ντουντουνάκη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό στα 50μ. πεταλούδα, με επίδοση τώρα 25.83, που είναι η καλύτερη φετινή της.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Ντε Βάαρντ (Ολλανδία) με 25.62, τη δεύτερη η Μαρί Βατέλ από τη Γαλλία με 25.33 ενώ νίκησε η Σάρα Σέστρεμ (Σουηδία) με 24.96.

Είναι η δεύτερη καλύτερη κούρσα που έχει κάνει η Ντουντουνάκη στην απόσταση μετά το πανελλήνιο ρεκόρ 25.65.

Στο τέλος τόνισε στην κρατική τηλεόραση ότι «Ξέρω πως για 19 εκατοστά έχασα το μετάλλιο, είμαι ευχαριστημένη όμως με το χρόνο μου σε μια δύσκολη χρονιά για εμένα. Θα μπορούσα πάντως να κάνω και κάτι καλύτερο. Δεδομένων όμως των συνθηκών είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα. Χθες έκανα τέσσερις κούρσες, ίσως κουράστηκα, δεν ήταν και το καλύτερο. Όλα αυτά σε μια δύσκολη χρονιά με ψυχολογική κούραση. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 100μ.».

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΠΟΠΟΒΙΤΣΙ

Έναν μήνα πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, ο Νταβίντ Ποποβίτσι κατέρριψε ένα από τα εμβληματικότερα παγκόσμια ρεκόρ της κολύμβησης. Ο φοβερός Ρουμάνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο των 100μ. ελεύθερο με χρόνο 46.86 και «διέγραψε» από τα βιβλία το 46.91 που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος Σέζαρ Σιέλο Φίλιο στις 30 Ιουλίου 2009, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε φιλοξενηθεί και τότε στο Foro Italico. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα