Του έκανε το αυτοκίνητο... καλοκαιρινό επειδή εμβολιάστηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Του έκανε το αυτοκίνητο... καλοκαιρινό επειδή εμβολιάστηκε

Σε έξαλλη κατάσταση ένας άντρας στην Αυστραλία έσπασε το αυτοκίνητο ενός αγνώστου με αφορμή τα εμβόλια.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από την Αυστραλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σε αυτό ένας εξαγριωμένος άντρας, ο οποίος αποδεικνύεται αντιεμβολιαστής κάνει γυαλιά καρφιά ένα αυτοκίνητο, επιπλήττοντας τον οδηγό επειδή εμβολιάστηκε.

Ο εξαγριωμένος Αυστραλός εμφανίστηκε γυμνός από τη μέση και πάνω σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει σε ένα οδηγό και να του χτυπάει με ένα μπούμερανγκ το παρμπρίζ από την πλευρά του συνοδηγού και τον πλαϊνό καθρέφτη.

Στη συνέχεια του σπάει το μπούμερανγκ και αυτό τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο. «Έσπασε το μπούμερανγκ μου», είπε και εμφανίστηκε με ένα δεύτερο. Χτυπάει με δύναμη τον πλαϊνό καθρέφτη και τελικά καταφέρνει να τον σπάσει. Παράλληλα, βρίζει χυδαία τον οδηγό.

Λίγο αργότερα μετά από αρκετά χτυπήματα σπάει με την παλάμη του και το παρμπρίζ και αποκαλεί «ηλίθιο» τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται σοκαρισμένος. Του χτυπάει το τιμόνι και του τραβάει την μπλούζα του λέγοντάς του: «Έχεις κάνει και τα δύο εμβόλια που σου κοστίζουν μια ζωή». Ο οδηγός του λέει να τον αφήσει ήσυχο και τότε ο εξαγριωμένος Αυστραλός απομακρύνεται.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال