Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Τρελή κούρσα διακινητή στην Εγνατία Ξάνθης – Κομοτηνής

Κοινοποίηση

Τρελή κούρσα διακινητή στην Εγνατία Ξάνθης – Κομοτηνής

Συνελήφθη την 26-8-2022 το μεσημέρι στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 




Συγκεκριμένα ο δράστης οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε αρχικά σε σήμα στάσης αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. 

Στη συνέχεια εισήλθε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης προσέκρουσε με το όχημά του σε ένα αυτοκίνητο και ένα περιπολικό όχημα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών και σε ένα ακόμη σταθμευμένο όχημα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. 

Τελικά ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα του σε οδό της πόλης και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, αντιστεκόμενος στη σύλληψη. Όπως προέκυψε ο συλληφθείς στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα