Τζάτζος: «Η Ξάνθη εκτελέστηκε, όλοι οι άλλοι την γλύτωσαν»

Τζάτζος: «Η Ξάνθη εκτελέστηκε, όλοι οι άλλοι την γλύτωσαν»

Τζάτζος: «Η Ξάνθη εκτελέστηκε, όλοι οι άλλοι την γλύτωσαν»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τζάτζος, με αφορμή την ανάρτηση που έκανε για την «κατρακύλα» της Ξάνθης.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

Αρχικά αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Ξάνθης:

«Είμαι προβληματισμένος γιατί η ομάδα που έκανα την καριέρα μου δεν είχε ποτέ τέτοια θέματα, τον είχε ψηλά τον αθλητισμό και αυτή η κατάσταση μας ανησυχεί όλους. Ξέρουμε ότι ο ιδιοκτήτης είχε κάποια θέματα σχετικά με τις δουλειές του και όλοι αγωνιούμε με το πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση»

Μιλώντας για τον Πανόπουλο, είπε χαρακτηριστικά πως :

«Ο κ.Πανόπουλος ήταν 30 χρόνια, δεν χρωστούσε ποτέ, ήταν πραγματικά πρότυπο. Όπως ακριβώς είχε φτιάξει και μια ομάδα πρότυπο. Όλα αυτά τα χάσαμε, τώρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα»

Για το πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα στην ομάδα:

« Για να είμαστε και δίκαιοι, η Ξάνθη για να πέσει από την Super League εκτελέστηκε στα δικαστήρια. Οι υπόλοιποι την γλύτωσαν. Η περιοχή ερημώνει, υπάρχει ανεργία και εκείνο το κομμάτι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. 

Από την άλλη, βέβαια, η ομάδα έχει μια μεγάλη περιουσία, γήπεδο και αθλητικό κέντρο. Δεν ξέρω αν τα χρέη είναι τόσο μεγάλα για να μην μπορούν να καλυφθούν».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال