Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Παίζουν μπάλα για να ξαναχτιστεί καμένο σπίτι

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Παίζουν μπάλα για να ξαναχτιστεί καμένο σπίτι

Για ένα καλό σκοπό παίζουν μπάλα οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ και η Μεικτή Ομάδα Παλαίμαχων Ξάνθης, που θα βρεθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα. 

Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση της πυρόπληκτης οικογένειας από τα Μάγγανα, της Ξάνθης, το σπίτι της οποίας καταστράφηκε μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. 

Σε σχετική ανακοίνωση πρόσκληση για τον φιλανθρωπικό αγώνα αναφέρονται τα εξής:




«Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Αιμοποιητικών Κυττάρων, Δωρεάς Μυελού των Οστών και Οργάνων Σώματος Ξάνθης «Άπλωσε το χέρι σου», ενώνει τις δυνάμεις του με μια μεγάλη ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και κοινωνικών ομάδων και σας προσκαλεί στον φιλανθρωπικό αγώνα. 

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας που κάηκε ολοσχερώς η οικία της. Για αυτό το σκοπό έχουν εκδοθεί και προπωλούνται εισιτήρια του 1 ευρώ. Ελάτε να γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα και να απλώσουμε το χέρι μας σε μια οικογένεια που δοκιμάζεται πολλαπλά».  

Ξάνθη: Παίζουν μπάλα για να ξαναχτιστεί καμένο σπίτι

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα