Τετάρτη, 20 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή διακινητή [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ξάνθη τροχαίο σήμερα 06/08: Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο μάλιστα ενεπλάκη και ΙΧ αυτοκίνητο που πραγματοποιούσε παράνομη διακίνηση μεταναστών σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Ξάνθη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση για Πεζούλα, με το όχημα του διακινητή να συγκρούεται με έτερο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν δύο γυναίκες από την Βουλγαρία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο διακινητής παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω στο όχημα που βρισκόταν οι δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα οι ίδιες να τραυματιστούν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή με τα δύο οχήματα να έχουν  υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ αμέσως μετά το ατύχημα οι μη νόμιμοι μετανάστες που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του διακινητή τράπηκαν σε φυγή. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η οδική βοήθεια για την απομάκρυνση των οχημάτων ενώ οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό διακινητή και μεταναστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα καταγράφονται ιδιαίτερα συχνά στην περιοχή, μιας και η Ξάνθη αποτελεί πέρασμα που χρησιμοποιούν οι διακινητές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο έφερε αθηναϊκές πινακίδες και είναι πολύ πιθανό να είναι κλεμμένο, όπως συμβαίνει συνήθως.

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας

μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!

Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα