Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην είσοδο του Flamingo [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην είσοδο του Flamingo

Τροχαίο Ξάνθη σήμερα: Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη, το απόγευμα της Τρίτης στην είσοδο «καρμανιόλα» του Εμπορικού Κέντρου Flamingo. 



Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός οδηγός της μηχανής και ελαφρότερα ο συνοδηγός του. 

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή σχεδόν διαλύθηκε ενώ «κατέβηκε» το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει προς το Εμπορικό Κέντρο. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο καθώς και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία. 



Μέχρι να γίνει καταγραφή του ατυχήματος και να απομακρυνθούν τα δύο οχήματα, δημιουργήθηκε μια μεγάλη ουρά διερχόμενων οχημάτων, τα οποία υπό την καθοδήγηση της Τροχαίας μεταφέρονταν από μικρή παράκαμψη [μέσω του Εμπορικού] προς την πόλη. 



Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο έχουν σημειωθεί δεκάδες αντίστοιχα τροχαία ατυχήματα με τους κατοίκους να επισημαίνουν την επικινδυνότητά του και να ζητούν από τις τοπικές Αρχές να βρεθεί – επιτέλους – μια λύση. 

Ακολουθήστε το XanthiNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της Ξάνθης και όλες τις ειδήσεις. 

Το XanthiNea.gr είναι ανεξάρτητο ιστολόγιο και μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας
μία δωρεά [εφάπαξ] ή επιλέγοντας μηνιαία συνδρομή με το ποσό που εσείς επιθυμείτε!
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη!



ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα