Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ζωντανεύει η Σταυρούπολη για τη 12η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας

Κοινοποίηση

Ζωντανεύει η Σταυρούπολη για τη 12η Γιορτή Χωριάτης Πίτας

Το διήμερο 26 με 27 Αυγούστου πραγματοποιείται φέτος η 12η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας στη Σταυρούπολης, στην ορεινή Ξάνθη, στην πλατεία του παραδοσιακού οικισμού. 

«Στην πλατεία της Σταυρούπολης, το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρούπολης «Ορφέας» και τη αρωγή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.- Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, ετοίμασαν ένα λαϊκό, παραδοσιακό καθώς και παιδικό πρόγραμμα. Ελάτε να γνωρίσετε τις ομορφιές και την φιλοξενία του τόπου και να γλεντήσουμε με όμορφη διάθεση και ντόπια εδέσματα» αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση – κάλεσμα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: 

Παρασκευή 26 Αυγούστου – 21:00




Συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη και την Αλεξία Χιώτη, με παράλληλη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και διάθεση παραδοσιακής χωριάτικης πίτας φτιαγμένης από τις ντόπιες νοικοκυρές. Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Γκίκα. 

Σάββατο 27 Αυγούστου – 19:00 

Η Γιορτή των παιδιών 

Μια βραδιά για μικρούς και μεγάλους παρέα με τον μάγο Roger Frost, ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, ζογκλερικά κόλπα, γιγάντιες σαπουνόφουσκες. 

Ζωντανεύει η Σταυρούπολη για τη 12η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα