ΑΔΕΔΥ Ξάνθης: Στήριξη στους δημοτικούς υπαλλήλους του Ιάσμου

ΑΔΕΔΥ Ξάνθης: Στήριξη στους δημοτικούς υπαλλήλους του Ιάσμου

Ανακοίνωση με θέμα «στήριξη των Συναδέλφων  Δημοτικών  Υπαλλήλων του Δήμου Ιάσμου μετά τον εκφοβισμό που έχουν υποστεί από το δήμαρχο Οντέρ Μουμίν» εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης.

Σχετικά αναφέρει: 

Παραλήρημα του Δημάρχου Ιάσμου ο οποίος με δηλώσεις του κατηγορεί και συκοφαντεί τους συναδέλφους που εργάζονται και προΐστανται υπηρεσιών του Δήμου του, προσβάλλοντας την εργασιακή τους επάρκεια και την εργατικότητα.

Έχουμε να πούμε στο Δήμαρχο ότι κανείς Αιρετός δεν διορίζει Προϊστάμενους ή Διευθυντές. Ευτυχώς για τον ορισμό τακτικών και αναπληρωτών προϊσταμένων δημοσίων υπηρεσιών και υπηρεσιών ΟΤΑ  η Ελληνική Πολιτεία έχει προβλέψει ποια είναι η νόμιμη διαδικασία.

Είμαστε στο πλευρό των συνάδελφων του Δήμου Ιάσμου, ζητώντας τους, να μην παραιτηθεί κάνεις από τις θέσεις ευθύνης που κατέχει ή αναπληρώνει. Γιατί κανείς Δήμαρχος δεν είναι υπεράνω του Νόμου.

Ο δήμαρχος θα πρέπει να καταλάβει ότι η περίοδος των εποχών εκφοβισμού και της πλατείας Κλαυθμώνος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ζητούμε άμεσα από τον δήμαρχο Ιάσμου να ανακαλέσει, ζητώντας συγγνώμη από τους συναδέλφους.

Μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του εν λόγω δημάρχου για τον δήμο στον οποίο έχει εκλεχθεί για να διοικεί, ελπίζουμε οι ψηφοφόροι του να έχουν κατανοήσει την ατεκμηρίωτη και πλήρως αντιθεσμική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال