Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Από την Ξάνθη η γυναίκα που την έλουσε με βενζίνη ο άντρας της!

Κοινοποίηση

Από την Ξάνθη η γυναίκα που την έλουσε με βενζίνη ο άντρας της!

Στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Κομοτηνής με εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα νοσηλεύεται η 55χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από τον ίδιο της τον σύζυγο. 




Πρόκειται για άτομο με αναπηρία, με καταγωγή από την Ξάνθη με τον σύζυγό της να την περιλούζει με βενζίνη το βράδυ της Πέμπτης στην Κομοτηνή και στη συνέχεια να της βάζει φωτιά. 

Προς το παρόν τα κίνητρα πίσω από αυτή την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έχει συγκλονίσει την περιοχή παραμένουν άγνωστα, ωστόσο φαίνεται πως στη συνέχεια ο δράστης ειδοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ.




Γύρω στις 11 το βράδυ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται υπό ιατρική παρακολούθηση ενώ ο σύζυγός της συνελήφθη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Το θύμα αν και κατάγεται από την Ξάνθη διαμένει εδώ και χρόνια στην γειτονική Κομοτηνή. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα