Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Απόλλων Διομήδειας για την μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Ο Απόλλων Διομήδειας για την μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΑΟΞ

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τη μαύρη σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία του ΑΟΞ, μετά και την αποχώρηση της ομάδας από την Super League 2, εξέδωσε η Διοίκηση του Απόλλωνα Διομήδειας, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Μια μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα για το ποδόσφαιρο της πόλης μας μια και η ομάδα μας ο Α.Ο. Ξάνθης πλέον δεν θα αγωνίζεται ούτε στην Football League μιας και σήμερα δήλωσε ότι αποσύρεται οριστικά και θα συμμετέχει με την ερασιτεχνική ομάδα στην Γ εθνική κατηγορία….

Αυτομάτως αποβάλλεται και από το κύπελλο Ελλάδος με την απόσυρση της από την Football League.

Δυστυχώς η ομάδα που για 31 συναπτά έτη από την σεζόν 1989-90 έως την σεζόν 2019-20 ήταν στην Α Εθνική και μετέπειτα Super League και από την σεζόν 2020-21 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 λόγο τιμωρίας πλέον δεν θα συμμετέχει ούτε εκεί και ίσως συνεχίσει στην Γ Ερασιτεχνική Εθνική κατηγορία..

Εμείς θα θέλαμε από την θέση μας να ευχηθούμε σύντομα η ομάδα της πόλης μας να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου εκεί που ανήκει και να γυρίσει υγιείς και καθαρή και να πρωταγωνιστήσει ξανά…». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα