Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησε τον ΑΟΞ και ο γυμναστής Ιάσονας Βασιλειάδης

Κοινοποίηση

Αποχαιρέτησε τον ΑΟΞ και ο γυμναστής Ιάσωνας Βασιλειάδης

Μια ακόμη απώλεια μετράει ο ΑΟΞ, καθώς αποχώρησε και ο γυμναστής Ιάσωνας Βασιλειάδης, ο οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. 

Χαρακτηριστικά, ο μέχρι πρότινος γυμναστής του ΑΟΞ αναφέρει: 

«Σε αυτή τη δουλειά έρχεται πάντα εκείνη δύσκολη στιγμή που πρέπει να αποχαιρετήσεις ανθρώπους που αγαπάς, ανθρώπους που μοιραστήκατε μαζί δύσκολες και εύκολες στιγμές.




Έφτασε η δική μου στιγμή να σας αποχωριστώ και να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που ζήσαμε. Τους ανθρώπους της πόλης, τους παίχτες, τους υπεύθυνους του συλλόγου, τους φίλους που είχα και που έκανα.

Την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ που είχα την τιμή να υπηρετήσω από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρώτη ομάδα. Όταν πρωτοήρθα δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα δεθώ τόσο πολύ με το σύλλογο, την πόλη, την Θράκη. Η φιλοξενία και η αγάπη που μου έδειξε αυτός ο τόπος και οι άνθρωποι του θα με κάνουν να μη ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια.

Δύο χρόνια έδινα κάθε μέρα τον καλύτερο μου εαυτό για τα παιδιά αυτής της ομάδας αλλά και τους ανθρώπους της.

Τώρα φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Τώρα ήρθε η ώρα να αποχαιρετιστούμε. Λένε ότι όταν ελπίζεις να ξανά δεις κάποιον δε του λες “αντίο” αλλά “εις το επανιδείν” . Εις το επανιδείν λοιπόν φίλοι μου αγαπημένοι.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα