Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Baby boom! 3 δώρα – γούρια να το υποδεχτείς!

Κοινοποίηση

Baby boom! 3  δώρα - γούρια να το υποδεχτείς!

Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα για το πρώτο baby boom της παρέας και ανυπομονείς περισσότερο από ποτέ για να γνωρίσεις το πρώτο μωρό της παρέας! Baby showers, προετοιμασία βρεφικού δωματίου και πολλά δώρα για να υποδεχτεί όλη η παρέα το πρώτο της μωρό!




Αν όλα είναι ήδη έτοιμα, από την κούνια του δωματίου μέχρι και τον σάκο που θα χρειαστεί η κολλητή μαζί της στο μαιευτήριο, τότε baby is coming. Σίγουρα όλες στην παρέα είστε ξετρελάμενες και ανυπομονείτε για όλες τις διαδικασίες αλλά και για τις ώρες αναμονή στο μαιευτήριο. Μπορεί ήδη να έχεις αγοράσει σαλιάρες, πάντες κούνιας ή απαλά κουβερτάκια, αλλά σίγουρα για σένα δεν είναι αρκετά! Τι καλύτερο λοιπόν από το να του πάρεις κάποια γούρια ή ακόμα και κάποια ενθύμια που θα τα κρατήσει ακόμα και αν μεγαλώσει;

Παρακάτω σου δίνουμε μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν για το πρώτο δώρο του μωρού. Μην ξεχνάς πως σημασία έχει η αγαπή και η φροντίδα που θα δώσεις στο μώρο, όχι μόνο τις πρώτες στιγμές, αλλά ολόκληρη τη ζωή του. 

Μαξιλαράκια

Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο δώρο για νεογέννητο, αλλά δεν είναι. Ένα μικρό μαξιλαράκια κούνιας, πόσο μάλλον αν είναι μαλακό, θα βοηθήσει το μωράκι να κοιμάται καλά και άνετα. Εξάλλου, πρόκειται για κάτι, που μπορεί να συνεχίσει να το έχει και μεγαλώνοντας. Στο εμπόριο θα βρείς πολλά μαξιλαράκια custom, στα οποία μπορείς να γράψεις πάνω ονόματα ή να αποφασίσεις εσύ το σχέδιο. The choice is yours!




Καρφίτσες

Ίσως ακούγεται δώρο – γούρι που συνήθως έπαιρναν σε άλλη δεκαετία, αλλά παραμένει το ίδιο γλυκό και χρήσιμο. Μπορεί να είναι απλά μία καρφίτσα, ροζ ή γαλάζια για το προσκέφαλο της κούνιας ή ακόμα και για το μαξιλάρι του μώρου, αλλά σχεδόν πάντα αυτή η καρφίτσα έχει και κάποιο ματάκι ή κάποιο μικρό κόσμημα. Σίγουρα το ματάκι ή το κόσμημα, μπορεί να ολοκληρώσει ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι που θα φοράει το μωρό. Οπότε σκέψου το ακόμα μία φορά, πριν αποφασίσεις για το γούρι που θα του προσφέρεις στο μαιευτήριο. 

Κόσμημα ή Μονόγραμμα

All time classic είναι σαν δώρο σε νεογέννητο ένα κόσμημα ή το μονόγραμμα του που μπορεί να έχει για μια ζωή. Προτίμησε ασημένια ή χρυσά κοσμήματα που σίγουρα αντέχουν στο χρόνο. Είτε είναι βραχιόλι είτε ένα κολιέ, ή ακόμα και σκουλαρίκια για τις μικρές κυριές, το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα θα το ευχαριστηθούν. 

Μην κάνεις υπερβολές για το πρώτο δώρο – γούρι του μωρού καθώς αργά ή γρήγορα θα σου έρχονται ολοένα και περισσότερες πρωτότυπες ιδέες αλλά μην ξεχνάς πως το κλασικό συνήθως είναι και το πιο safe! 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα