Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Αβδήρων ο Τσολακίδης

Κοινοποίηση

Δεν θα διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο Αβδήρων ο Τσολακίδης


Βασίλης Τσολακίδης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023»

Την πρόθεση του να μην κατέλθει εκ νέου ως υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων στις δημοτικές εκλογές του 2023 εξέφρασε ο Βασίλης Τσολακίδης. 




«Σήμερα δηλώνω και επίσημα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Αβδήρων. Ήδη έχει ανοίξει ένας διάλογος στην παράταξη μας για την επιλογή νέου αρχηγού καθώς και για την συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσει και θα κερδίσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Αβδήρων τον Οκτώβρη του 2023» αναφέρει ο ίδιος. 

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνδημότες και συνδημότισσες που με στήριξαν τόσα χρόνια. Εισέπραξα αγάπη, εμπιστοσύνη, αναγνώριση, παρότρυνση και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να σταθώ αντάξιος και να τιμήσω την ψήφο σας» προσθέτει ο ίδιος, τονίζοντας πως «θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνυποψηφίους- μέλη της παράταξης μας, παλιούς και νέους, για την κοινή προσπάθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους στον τόπο μας. Δώσαμε για πολλά χρόνια πολλούς αγώνες και θα συνεχίσουμε από κοινού με όσους πολίτες έχουμε κοινά οράματα να είμαστε ενεργοί για το κοινό καλό.




Καταλήγοντας ο κ. Τσολακίδης υπογραμμίζει πως «ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας για να αναδειχτούν. Η εμπειρία που απέκτησα με υποχρεώνει να παραμείνω ενεργός πολίτης και στις επάλξεις για να βοηθήσω αυτόν τον τόπο από όπου μπορώ». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα