Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Διαδρομές αναμνήσεων» στην Κομοτηνή

Κοινοποίηση

«Διαδρομές αναμνήσεων» στην Κομοτηνή

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος 2022 έφτασε στο τέλος της και η γιορτή λήξης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής είναι για όλους!!

Με κεντρικό σύνθημα «Διαδρομές ανάγνωσης …άκουσε, δες, μάθε, γέλα!», παιδιά όλων των ηλικιών διάβασαν  παλιές και καινούργιες ιστορίες, εμπνεύστηκαν, εξερεύνησαν, έπαιξαν με τη φύση, και μέσα από πρωτότυπες δράσεις ανακάλυψαν  νέες διαδρομές ανάγνωσης.




Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και η ΚΟΙΝΣΕΠ Κομοτηνή εν Δράσει σας προσκαλούν, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στις «Διαδρομές Αναμνήσεων» για να γιορτάσουμε το κλείσιμο του  καλοκαιριού. Θα θυμηθούμε όλες τις φετινές διαδρομές ανάγνωσης, όσα ακούσαμε, είδαμε, μάθαμε και όλα αυτά με τα οποία γελάσαμε!

Συντροφιά μας θα είναι οι εμψυχωτές που πλαισίωσαν όλες τις δράσεις με κέφι, ζωντάνια, πολλή δημιουργικότητα και αγάπη για τα παιδιά!

Σας περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

2531022589

vivkomot@otenet.gr

«Διαδρομές αναμνήσεων» στην Κομοτηνή

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα