Δωρεάν rapid test κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Δωρεάν rapid test και κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Ο Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, αποφάσισαν τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων για την πρόληψη της διασποράς της COVID-19, αλλά και την προστασία της δημόσιας υγείας, καθ’ όλη τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Δωρεάν rapid test θα διενεργούνται το διάστημα 3 με 10 Σεπτεμβρίου 2022, στην είσοδο της Παλιάς Πόλης από την οδό Δημάρχου Φιλίππου Αμοιρίδη, τις ώρες 18:00 με 23:30.

Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι μαζικές δειγματοληψίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τη Δεύτερα 5 έως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, οι συμπολίτες μας θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται καθημερινά, στο ISO BOX (πρώην ΙΚΑ), από τις 8:00 έως τις 14:00.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον προσωπικό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και να έχουν απαραίτητα, την αστυνομική τους ταυτότητα.

Προϋποθέσεις για τον έλεγχο ανηλίκων είναι η παρουσία ενός από τους γονείς/κηδεμόνες -διαφορετικά, θα πρέπει να επιδεικνύουν υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα είτε από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη (gov.gr) είτε χειρόγραφη επικυρωμένη δήλωση.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα για δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές διάγνωσης covid-19 έχουν όλοι οι πολίτες, ενώ, σχετική βεβαίωση εκδίδεται μόνον για τους εμβολιασμένους.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال