Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εγνατία: Καταπλακώθηκε από την νταλίκα και σκοτώθηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Εγνατία: Καταπλακώθηκε από την νταλίκα και σκοτώθηκε [ΒΙΝΤΕΟ]

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας οδηγός νταλίκας που καταπλακώθηκε από το ίδιο του όχημα επάνω στην Εγνατία Οδό στη Θράκη. 




Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να τον καταπλακώσει. 

Πρόκειται για νταλίκα η οποία ήταν γεμάτη εμπορευματοκιβώτια και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία μετά την ανατροπή ξεχύθηκαν στο οδόστρωμα. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεκόπη ενώ έσπευσε η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ κλήθηκε γερανός για την απομάκρυνση της νταλίκας, ώστε να δοθεί εκ νέου σε κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού που είχε κλείσει. 




Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Την 1-9-2022 και ώρα 12:30΄ στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, μεταξύ  του δυτικού και  ανατολικού  Κομοτηνής, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε 66χρονος αλλοδαπός εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη εντός της οδού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα