Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Έκλεψαν αγροτικό μπροστά από την Ασπίδα – Το βρήκαν καμένο!

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Έκλεψαν αγροτικό μπροστά από την Ασπίδα – Το βρήκαν καμένο!

Την κατάληξη που έχουν τα περισσότερα αυτοκίνητα που πέφτουν θύμα επιτήδειων που κλέβουν, σπάνε και ρημάζουν στην Ξάνθη, είχε και ένα αγροτικό το οποίο εκλάπη πριν από λίγα 24ωρα στην Ξάνθη. 




Πρόκειται για ένα αγροτικό λευκού χρώματος το οποίο ήταν παρκαρισμένο μπροστά στην Ασπίδα. Οι δράστες, κινήθηκαν αθόρυβα, επιστρατεύοντας προσφιλείς μεθόδους και κατάφεραν να το κλέψουν. 

Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν την κλοπή οι ιδιοκτήτες του οχήματος έσπευσαν να ζητήσουν βοήθεια από χρήστες του διαδικτύου, που ενδεχομένως είχαν δει κάτι ή είχαν την παραμικρή πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει για τον εντοπισμό του αγροτικού. 

Ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει. Οι δράστες αφού «αξιοποίησαν» το όχημα, στη συνέχεια το έβαλαν φωτιά, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή. 




Δυστυχώς ωστόσο δεν πρόκειται για το πρώτο περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου που έχει αντίστοιχη κατάληξη. Αντιθέτως, πρόκειται για μια μεγάλη μάστιγα για την Ξάνθη, η οποία αντί να καταστέλλεται, διογκώνεται διαρκώς, προκαλώντας έντονο συναίσθημα φόβου στους κατοίκους αλλά και οργής, με τους ίδιους να ζητούν από την πολιτεία να δοθεί μια λύση για την έξαρση της εγκληματικότητας (αλλά και της ασυδοσίας). 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα