Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνει η πληρωμή για την τέταρτη δόση

Κοινοποίηση

Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνει η πληρωμή για την τέταρτη δόση

Επίδομα Παιδιού Πληρωμή: Έκλεισε προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21, προκειμένου να καταβληθεί το επίδομα παιδιού.

Η πλατφόρμα κλείνει προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της 4ης δόσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.




Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/, προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για το επίδομα παιδιού.




Έκτακτο επίδομα

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού θα συμπεριληφθούν στους δικαιούχους της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 250 ευρώ, που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, το μέτρο αφορά χαμηλοσυνταξιούχους, ανασφάλιστους υπερήλικες, άτομα με αναπηρία και μακροχρόνια ανέργους. Οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ) θα λάβουν μία ακόμα δόση, ενώ οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιών θα λάβουν μιάμιση δόση.

Το επίδομα θα δοθεί εντός Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα