Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ευθεία αιχμή Ανδρουλάκη σε Μπαράν

Κοινοποίηση

Ευθεία αιχμή Ανδρουλάκη σε Μπαράν

Σε μια ευθεία αιχμή κατά του Βουλευτή Ξάνθης, Μπουρχάν Μπαράν, με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει για μια ανάρτησή του στα social media στην οποία γινόταν αναφορά σε «τουρκική» μειονότητα, προχώρησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την 48η επέτειο από την ίδρυσή του κόμματος δήλωσε πως όσοι δεν σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάνης, δεν έχουν θέση στο κόμμα. 

«Όποιος δεν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης δεν χωράει στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Μέχρι στιγμής βέβαια ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως και ευθέως για τον σάλο που έχει ξεσπάσει, ωστόσο υπάρχουν αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για έντονες παρασκηνιακές πιέσεις αλλά και μια γενικότερη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Βουλευτή από την Ξάνθη. 




Μπορεί ο κ. Μπαράν να ανασκεύασε την τοποθέτησή του αμέσως μετά τον σάλο, ωστόσο οι αντιδράσεις συνεχίζονται με το ζήτημα να παραμένει ψηλά στην πολιτική ατζέντα – άλλωστε η ΝΔ ζήτησε τη διαγραφή του Βουλευτή – ενώ παράλληλα φαίνεται πως πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί έντονα και τους χρήστες των social media, και φιγουράρει ψηλά στα trends του Twitter, τις τελευταίες ώρες. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα