Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η 6χρονη Κυριακούλα δίνει μάχη με τον καρκίνο και χρειάζεται βοήθεια

Κοινοποίηση

Η 6χρονη Κυριακούλα που δίνει μάχη με τον καρκίνο χρειάζεται βοήθεια

Τη βοήθεια όλων μας ζητά η οργάνωση «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ», προκειμένου ένα μικρό κοριτσάκι, μόλις έξι ετών να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει για την υγεία της.

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «Η μικρή Κυριακούλα από την Κομοτηνή διαγνώστηκε με καρκίνο στο ματάκι – Όλοι μαζί μπορούμε αν θέλουμε να την βοηθήσουμε να βγει νικήτρια».

Πρόκειται για τη μικρά Κυριακούλα Μπανιά, που είναι μόλις 6 χρονών και δίνει τον δικό της αγώνα. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να δει καλά από το ένα της ματάκι. Ο πρώτος γιατρός που εξέτασε το παιδί στην Κομοτηνή παρέπεμψε την οικογένεια κατευθείαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η διάγνωση ήταν «κακοήθης όγκος στο αριστερό μάτι» και πλέον οι γονείς της Κυριακούλας πρέπει να κινηθούν ταχύτατα.

Πρόκειται για σπάνια πάθηση, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Το παιδί πρέπει άμεσα να μεταβεί στο εξωτερικό για χημειοθεραπεία και ειδικές θεραπείες απευθείας στα μάτια. «Κάθε μέρα που περνάει η ζωή της Κυριακούλας κινδυνεύει!!! Ήδη έχει χάσει μεγάλο ποσοστό όρασης από το ένα της ματάκι (έχει χάσει το 90% της όρασής της ) και αν χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος κινδυνεύει να χάσει πλήρως την όραση της ακόμη και να χρειαστεί να αφαιρεθεί εντελώς το ματάκι της», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκκληση της οργάνωσης.

«Οι γονείς της ζητούν την βοήθεια του κόσμου καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα μεγάλα έξοδα που άμεσα θα προκύψουν για την θεραπεία της κορούλας τους. Η σωτηρία της ζωής της μικρούλας δεν δέχεται αναβολές. Τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι»!

Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Μετά την κατάθεση των χρημάτων, ως αιτιολογία γράφουμε τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, προκειμένου να εκδοθούν σωστά οι αποδείξεις για τους δωρητές.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση, οι δωρητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την οργάνωση, είτε με μήνυμα inbox στο facebook είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα