Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στοίχημα Προγνωστικά: Η επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ

Κοινοποίηση

Στοίχημα Προγνωστικά: Η επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ

Μπορεί να λείπουν τα πολλά ντέρμπι από το πρόγραμμα του Σαββάτου, όμως η επιστροφή της Πρέμιερ Λιγκ και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχουν πάντα μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και μη. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά αγώνων που έχουμε επιλέξει:




Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι (14.30)

Με την πλάτη στον τοίχο ήταν η Γουλβς στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σαουθάμπτον, όμως κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0. Πολύ πιο άνετη από εδώ και στο εξής στα επόμενα παιχνίδια, την στιγμή που έχει μπροστά της το απαιτητικό ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και πάλι εντός έδρας. Αίσθηση έκανε η προσθήκη του έμπειρου φορ Ντιέγκο Κόστα πριν από λίγες ημέρες. 

Μετά το ματς κόντρα στη Ντόρτμουντ για το Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφει στο πρωτάθλημα, εκεί που στον τελευταίο της αγώνα είχε κολλήσει στο 1-1 με την Άστον Βίλα εκτός έδρας. Σίγουρα δεν θα ήθελε άλλη απώλεια τόσο κοντά στην σεζόν και καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή για να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα και να πάει με περισσότερη ηρεμία στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες. 




ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα έχει εύκολο απόγευμα η Μάντσεστερ Σίτι σε αυτό το παιχνίδι, όμως μπορεί να επιστρέψει έστω και οριακά στα τρίποντα. Προτιμότερο το 2 & Over 2.5 στο 1.85 της Stoiximan

Ντόρτμουντ – Σάλκε (16.30)

Από ντέρμπι σε ντέρμπι η Ντόρτμουντ μέσα σε μια εβδομάδα, αφού το προηγούμενο Σάββατο έχασε με το βαρύ 3-0 στην Λειψία, μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και σήμερα έχει ντέρμπι εναντίον της Σάλκε. Προφανώς και δεν θέλει να χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζεται μια καλή νίκη μετά από καιρό. 

Επιτέλους νίκη με την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα η Σάλκε, κερδίζοντας εντός έδρας την Μπόχουμ με 3-1. Δεν είχε άλλα περιθώρια σαν ομάδα αν θέλει να λέει πως δεν θα κινδυνέψει φέτος σε σενάρια υποβιβασμού. Σίγουρα χρειάζεται και άλλου τέτοιου είδους αποτελέσματα στην συνέχεια, αν και σήμερα ο συντελεστής δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα στο εκτός έδρας ντέρμπι στο Ντόρτμουντ. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Γειτονικό ντέρμπι μίσους και θα γίνει μάχη. Με τα θέματα που έχει στην άμυνα η Ντόρτμουντ ξεχωρίζει το Goal/Goal σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima. 

Μπιλμπάο – Βαγιεκάνο (22.00)

Άμεσα κάλυψε η Μπιλμπάο την εντός έδρας ήττα από την Εσπανιόλ με 1-0, αφού στην συνέχεια έβγαλε εντυπωσιακό διπλό επί της Έλτσε με 4-1. Από τις πιο εξαιρετικές παρουσίες εξάλλου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε και με απολογισμό 3-1-1 βρίσκεται δίκαια στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πάντως δεν θα ήθελε νέα εντός έδρας απώλεια και η Βαγιεκάνο δείχνει μια αντίπαλος στα μέτρα της. 




Επιστροφή στις νίκες και για την Βαγιεκάνο, που κέρδισε εντός έδρας την Βαλένθια με 2-1. Έτσι άφησε πίσω της τις δύο μαζεμένες ήττες από Μαγιόρκα και Οσασούνα, οπότε μπορεί να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην Λα Λίγκα. Πάντα επικίνδυνη σαν σύνολο, όμως σήμερα έχει επίσης δύσκολο έργο στην έδρα της φορμαρισμένης Μπιλμπάο και μετρά για τα καλά τις δυνατότητες της.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο το έργο της Μπιλμπάο όσο δείχνουν οι αποδόσεις, όμως ο άσος εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στο 1.57 της Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα