Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κομοτηνή: Η ιδιοκτήτρια… έκλεβε την πελάτισσα – Λεία 2.500 ευρώ!

Κοινοποίηση

Κομοτηνή: Η ιδιοκτήτρια… έκλεβε την πελάτισσα – Λεία 2.500 ευρώ!

Συνελήφθη την 2-9-2022 το απόγευμα στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής μία αλλοδαπή, ιδιοκτήτρια επιχείρησης παροχής υπηρεσιών, για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση.  




Ειδικότερα, έπειτα από σχετική καταγγελία παθούσας για κλοπές χρηματικού ποσού συνολικού ύψους 2.500 ευρώ, κατά τη διάρκεια παροχής υπηρεσιών στο κατάστημα που διατηρεί η δράστιδα στην Κομοτηνή και το οποίο επισκέφτηκε η παθούσα είκοσι περίπου φορές το τελευταίο τρίμηνο,  οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι η δράστιδα σε προκαθορισμένο ραντεβού στον κατάστημά της με την παθούσα για παροχή υπηρεσιών, αφαίρεσε από αυτή προσημειωμένο χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην καταγγέλλουσα.




Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα 

Συνελήφθη την 2-9-2022 το πρωί σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρριανών.

Συνελήφθη την 2-9-2022 το πρωί σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς φωτοαντίγραφο άδειας ικανότητας οδήγησης άλλου προσώπου ισχυριζόμενος ότι είναι δική του. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρριανών.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα