Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ήττα για τον Λεύκιππο στην Ξάνθη από τη ΔΕΚΑ

Κοινοποίηση

Ήττα για τον Λεύκιππο στην Ξάνθη από τη ΔΕΚΑ

Ήττα – αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης του Κυπέλλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ από την ΔΕΚΑ με σκορ 60-83.

Η συνάντηση που διεξήχθη σε περίοδο όπου οι ομάδες προσπαθούν να βρουν ομοιογένεια και συνεργασίες βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα που μπορεί να μην άρχισε καλά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και πήρε μια δίκαια νίκη.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχοντας πολλές προσθήκες στο ενεργητικό του παρουσίασε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά τα καλά χρονικά σημεία που είχε δεν ήταν αρκετά ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με το σκορ να είναι 11-1 αλλά κάπου εκεί και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε όπως και το σκορ με το 27-41 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παιχτών.

Στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου υπήρχε ανάκαμψη με το σκορ να είναι 41-48 αλλά η ομάδα της ΔΕΚΑ αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της παίρνοντας στο τέλος μια εύκολη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-27, 27-44,47-61, 60-83

Λεύκιππος (Βαχαρίδης-Δώδος): Τζίμης 10 (1), Γιοβάνοβιτς 6, Παλλάκης, Μακαρατζής 4, Δεληγιάννης 2, Κατσαμούρης 3, Κάλτσος, Μπουτσακτσή 7, Μαλανδρής 17 (3), Βοϊβατόπουλος 2, Χρήστου 9

ΔΕΚΑ (Νικολαϊδης): Πούντος, Τουλουπής 14 (1), Βογιατζής, Καπετάκης 5(1), Τσιροπούλης Ι. 8 (1), Τσιροπούλης Μ. 15 (2), Θεογιάννης 11 (3), Σουτζόπουλος 11 (1), Πατρίκης 4, Παλαμίδας 2, Καλαποθαράκος 13 (1), Βαιντερλής,

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα