Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Jeans & Jackets: Μάθε πώς θα τα φορέσεις τώρα!

Κοινοποίηση

Jeans & Jackets: Μάθε πώς θα τα φορέσεις τώρα!

Αλήθεια, θα μπορούσες να φανταστείς μια γκαρνταρόμπα χωρίς jeans και jackets; Νομίζουμε πώς όχι! Αυτά τα fashion items είναι από τα πιο αγαπημένα όλων μας και μοιράζονται ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά. Είναι άνετα, αντέχουν στον χρόνο και μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με διαφορετικά outfits, δημιουργώντας κάθε φορά ένα νέο look. Αυτό το blogpost είναι αφιερωμένο σε αυτά, για να πάρεις ιδέες για το πώς θα τα φορέσεις!




Ξεκινώντας από τα jackets δε μπορούμε να μη σταθούμε στη χρησιμότητά τους. Μας προσφέρουν ζεστασιά, καλύπτουν ατέλειες χαρίζοντάς μας αυτοπεποίθηση και φυσικά είναι εκείνη η τελευταία στιλιστική πινελιά που μπορεί να μετατρέψει ένα απλό σύνολο σε άκρως ενδιαφέρον. Το σακάκι, το δερμάτινο jacket, το αδιάβροχο μπουφάν και το denim jacket είναι ορισμένα είδη από τα γυναικεία μπουφάν που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Αυτήν τη σεζόν υιοθέτησε το total leather trend, φορώντας leather-effect jacket με παντελόνι wide leg ή φούστα από δερματίνη και φυσικά μπότες. Για τις βροχερές ημέρες ένα waterproof jacket θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, ενώ συνδυάζεται υπέροχα με τα κολάν και τα τζιν σου. 

Jeans! Ψηλόμεσα, με κανονική εφαρμογή, skinny, σε στιλ καμπάνα ή με σκισίματα, είναι μόνο μερικά από τα είδη που ανήκουν στην κατηγορία γυναικεία τζιν. Δημιουργήθηκαν πρώτη φορά τα τέλη του 19ου αιώνα στην Αμερική, έπειτα από ανάγκη να φτιαχτεί ένα ρούχο εργασίας με εξαιρετική ανθεκτικότητα, αλλά στη συνέχεια αγαπήθηκαν όσο κανένα άλλο κομμάτι χάρη στην ωραία εφαρμογή, στη στιλιστική τους ευελιξία και στη δυνατότητά τους να φθείρονται «όμορφα» στον χρόνο.

Αφήνουμε το λευκό top και το λευκό τζιν για τις ηλιόλουστες ημέρες και σου προτείνουμε να υποδεχθείς το φθινόπωρο με ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι τζιν καμπάνα, ένα μαύρο πουκάμισο που θα το φορέσεις από μέσα, για να φαίνεται η τέλεια ζώνη σου και να ολοκληρώσεις το look σου με sneakers για ακούραστο περπάτημα όλη την ημέρα. Ωστόσο, μουντός καιρός δε σημαίνει απαραίτητα και μουντά χρώματα στα ρούχα σου. Οι εμπριμέ μπλούζες με φλοράλ, γεωμετρικά ή ethnic σχέδια που μαγεύουν, ταιριάζουν και με τα jeans σου και με τη φθινοπωρινή περίοδο. Φόρεσε το straight fit τζιν -που ταιριάζει με τους περισσότερους σωματότυπους- με ένα top με εντυπωσιακά prints και μποτάκια, για να έχεις άψογο στιλ στο γραφείο.




Τα σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με τα jeans και τα jackets σου είναι αδύνατον να εξαντληθούν σε ένα blogpost, γι’ αυτό και τα χαρακτηρίζουμε love items. Εμείς κάναμε την αρχή, σειρά σου να εξερευνήσεις όλους τους fashionable τρόπους, για να τα φορέσεις! 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα