Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καραγεωργίου: «Έβαλαν πολλοί το χέρι τους για να φτάσει εδώ η Ξάνθη»

Κοινοποίηση

Καραγεωργίου: «Έβαλαν πολλοί το χέρι τους για να φτάσει εδώ η Ξάνθη»


Επιμέλεια: Γιώργος Μαυρίδης 

Θέση για τις δραματικές εξελίξεις στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης πήρε ο Νίκος Καραγεωργίου, που έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του στον ΑΟΞ




Σε δηλώσεις του μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ ο ίδιος σχολίασε με εκνευρισμό αλλά και απογοήτευση τη «διάλυση» του ΑΟΞ και τη μαύρη σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία του συλλόγου, μετά και την αποχώρηση από την Super League 2. 

«Τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα και νομίζω ότι έβαλαν πολλοί το χέρι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί που έφτασε. Ας αφήσουμε τον επιχειρηματία ο οποίος έχει αναλάβει την τύχη της ομάδας το τελευταίο καιρό και ας πάμε λίγο πιο πίσω. Να σας θυμίσω ότι όταν αφαιρέσαν τους 12 βαθμούς από την ομάδα ενώ η άλλη ομάδα που είχε εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία και η οποία ήταν ο ΠΑΟΚ τους πήρε τους βαθμούς πίσω. Στην Ξάνθη δεν τους έδωσαν γιατί ήθελαν κάποιοι να περάσουν το καπρίτσιο τους» ανέφερε ο ίδιος, εξαπολύοντας πυρά κατά της ΕΠΟ. 




«Η περισσότερο υπεύθυνη σε αυτή την ιστορία είναι ο Ομοσπονδία, η οποία επέτρεψε να γίνει αυτό το κακό. Έβαλε την ομάδα να παίξει ένα μπαράζ παρωδία με ερασιτέχνες παίκτες, στην οποία είχα την τύχη να ηγούμαι, με τα μικρά τα παιδιά τα 17χρονα να παίξουμε αντίπαλοι με μια ομάδα η οποία έπαιζε με επαγγελματίες. Ενώ πιο πριν είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχουν μπαράζ. Μιλάμε για ένα τραγικό θέμα, αλλά κάποιοι θέλαν τότε να δικαιωθούν και τώρα βλέπετε τι συμβαίνει. Μια πόλη, μια περιοχή η οποία είναι πολύ ευαίσθητη, χάνει τον αντιπρόσωπό της στο ελληνικό πρωτάθλημα» πρόσθεσε ο ίδιος. 

Μάλιστα ο κ. Καραγεωργίου ανέφερε πως είναι πολλοί αυτοί που φέρουν ευθύνη για το «γκρέμισμα» του ΑΟΞ. «Να μην μπορεί αυτή η ομάδα πλέον να παίξει ούτε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες αν δεν κάνω λάθος διότι δεν υπάρχει ερασιτέχνης πίσω από τον ΑΟΞ. Πιθανόν αν υπήρχε να έπαιζε στη Γ’ Εθνική και να ξεκίναγε μια πορεία να επανέλθει, τώρα από που να ξεκινήσει; Δεν υπάρχει τίποτα. Και σε όλα αυτά μπορεί να φταίει ο επιχειρηματίας αλλά και κάποιοι άλλοι έβαλαν το χέρι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί. Είναι ντροπή αυτό και νιώθω ειλικρινά μεγάλη στεναχώρια για αυτό που συμβαίνει με την ομάδα» τόνισε ο ίδιος. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα