Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Λευκή Νύχτα» στην Ξάνθη σήμερα – Το πρόγραμμα

Κοινοποίηση

«Λευκή Νύχτα» στην Ξάνθη σήμερα – Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που περιλαμβάνονται στη «Λευκή Νύχτα» που διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή (02/09) στην Ξάνθη δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Η «Λευκή Νύχτα» θα πραγματοποιηθεί από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα, με τα καταστήματα της αγοράς να παραμένουν ανοιχτά ενώ παράλληλα θα πραγματοποθηθεί: 

• Συναυλία με τη Νίνα Μαζάνη και τον Αντώνη Μουσαδέ στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

• Χορευτικά δρώμενα του adíthεsis Dance Stoudio που θα περιφέρεται χορεύοντας στην αγορά της πόλης.




• Μουσικά Δρώμενα της μπάντας κρουστών Karanos που θα περιφέρεται παίζοντας μουσική στην αγορά της πόλης.

Ταυτόχρονα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή θα ξεκινήσει έκθεση φωτογραφίας στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης οικία Μάνου Χατζιδάκι με επετειακό υλικό και φωτογραφίες.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει: 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης στα πλαίσια της δράσης “Λευκή Νύχτα” που οργανώνει η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης με συμμετοχή Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, ΟΕΒΕ Ξάνθης, Δήμου Ξάνθης, Επιμελητήριο Ξάνθης καλεί όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες να συμμετάσχουν στη δράση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό μέσα από προσφορές και γιορτινή διάθεση, και φυσικά καλούμε όλους τους συντοπίτες μας να συμμετάσχουν σε αυτήν την γιορτή της αγοράς μας που θα είναι ντυμένη με διάφορες μουσικές και καλλιτεχνικές δράσεις. Θα υπάρχει παράταση ωραρίου από τις 21:00 έως 24:00 και στα πλαίσια της νομιμότητας καλούμε τους συναδέλφους και τις επιχειρήσεις να σεβαστούν τα εργασιακά δικαιώματα.




Από τις 17:00 εώς 24:00 θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία διότι θα πεζοδρομηθεί ένα μεγάλο μέρος του εμπορικού ιστού.

Δεσμευόμαστε προς τα μέλη μας όπως και στους συντοπίτες μας ότι η επόμενη δράση θα έχει ότι δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε σε αυτήν, δυστυχώς η οικονομική στενότητα και η πίεση χρόνου μας άφησε περιορισμένες επιλογές σας ευχόμαστε να περάσετε καλά και το κυριότερο στηρίζουμε την τοπική αγορά». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα