Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαθήματα γραφής και ανάγνωσης Braille στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Μαθήματα γραφής και ανάγνωσης Braille στην Ξάνθη

Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νέος κύκλος των μαθημάτων της γραφής και ανάγνωσης BRAILLE θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου 2022 για τα τμήματα της Ξάνθης. 

Τα τμήματα είναι πρωί ή απόγευμα από 2 φορές την εβδομάδα και οι μέρες θα διαμορφωθούν ανάλογα με την συμμετοχή. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται αναλυτικά (για τις μέρες, ώρες και δικαιολογητικά) στο γραφείο ή μπορούν να στείλουν μήνυμα ( ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στην σελίδα στο facebook Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης καθώς και στο pst.thrakis@gmail.com για τα τμήματα της Ξάνθης.




Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25410-62551 και 6977934934- Πρωινές ώρες

Αμέσως μετά την λήξη των μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετέχουν  στις εξετάσεις πιστοποίησης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, το οποίο χορηγεί αποκλειστικά την μοναδική και αναγνωρισμένη (ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ) πιστοποίηση και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα