Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπάσκετ: Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία στις 18:00

Κοινοποίηση

Μπάσκετ Ελλάδα: Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία στις 18:00


Μπάσκετ Ελλάδα:
Μετά από δύο νίκες στα θεωρητικά δυσκολότερα παιχνίδια της φάσης των ομίλων, η Ελλάδα αντιμετωπίσει σήμερα στις 18:00 την Μεγάλη Βρετανία. Στη θεωρία, ο αγώνας είναι βατός και ίσως ο ευκολότερος της πρώτης φάσης. Στην πράξη, η Εθνική μας ομάδα πρέπει να νικήσει για να «αγκαλιάσει» οριστικά την πρώτη θέση του ομίλου. Η Μεγάλη Βρετανία έχει μέχρι στιγμής 2 -βαριές- ήττες στο Eurobasket από Ουκρανία και Κροατία χωρίς μέχρι στιγμής να έχει πετύχει περισσότερους από 65 πόντους. 




Διαφορετικά σχήματα, νέα σενάρια

Με τα παραπάνω δεδομένα και από το ρεπορτάζ που προκύπτει από το Μιλάνο, ο Δημήτρης Ιτούδης πιθανώς να κάνει και ροτέισον χρησιμοποιώντας για περισσότερη ώρα παίκτες που έχουν παίξει μέχρι στιγμής λιγότερο. Ο Γιώργος Παπαγγιάννης, για παράδειγμα, θα πάρει περισσότερο χρόνο στο παρκέ έτσι ώστε αγώνα με τον αγώνα να παρουσιαστεί πιο έτοιμος καθώς το Eurobasket είναι ακόμα στην αρχή του. 




Δεύτερη φορά αντίπαλοι μετά από περίπου τρεις μήνες

Η Ελλάδα είχε αντιμετωπίσει την Μεγάλη Βρετανία τον Ιούνιο έχοντας νικήσει 93-71 στο ντεμπούτο του coach Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας. Πρώτος σκόρερ της τότε αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης με 16 πόντους. Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία έχουν αναμετρηθεί 10 φορές με την Εθνική μας νικήτρια σε 8 περιπτώσεις. Τζάμπολ στο «Mediolanum Forum» στις 18:00. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα