Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπαχτσελί: Αν οι Έλληνες επιθυμούν και πάλι να πέσουν στη θάλασσα, ας μας το πουν

Κοινοποίηση

Μπαχτσελί: Αν οι Έλληνες επιθυμούν και πάλι να πέσουν στη θάλασσα, ας μας το πουν

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εκτόξευσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, που συνεργάζεται με τον Ερντογάν, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να μην «εκνευρίζει» και να μη «ζορίζει την υπομονή» της Τουρκίας, ενώ απείλησε να ρίξει «ξανά τους Έλληνες στη θάλασσα». 

Πρόσθεσε επίσης πως για τους Τούρκους είναι «παιχνιδάκι να φτάσουν στην άλλη όχθη του Αιγαίου».

Ολόκληρη η δήλωση του Ντ. Μπαχτσελί:

«Η κυβέρνηση της Ελλάδας θα πρέπει να σταματήσει να μπλέκεται στα πόδια μας και να μας τσιγκλάει συνεχώς. Πρέπει να σταματήσουν άμεσα τις παρενοχλήσεις και τις προκλήσεις. Η Ελλάδα θέλει να καταδικάζει όλος ο κόσμος την Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά όταν υποστηρίζει πως μετά την Ουκρανία υπάρχει κίνδυνος ενός νέου πολέμου. Τα νησιά, στα οποία κάθεται πάνω τους παράνομα και άδικα, είναι δικαίωμά μας. Μη μας εκνευρίζουν. Μη ζορίζουν την υπομονή μας. Αν επιθυμούν και πάλι να πέσουν στη θάλασσα, ας μας το πουν και τους ρίχνουμε όλους με τη βοήθεια του Θεού. Για μας είναι παιχνιδάκι να φτάσουμε από τη όχθη μας στην άλλη όχθη του Αιγαίου».

Το «νταηλίκια γιοκ» του Μητσοτάκη έγινε θέμα στον τουρκικό Τύπο

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ στο «Βελλίδειο» και συγκεκριμένα η φράση – μήνυμα προς την Άγκυρα «Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα, κύριε Ερντογάν» έχει προκαλέσει αίσθηση στον τουρκικό Τύπο.

Πηγή: Καθημερινή 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα