Να «κλείνει» όλη η Ξάνθη για την 4η Οκτωβρίου ζητά ο Εμπορικός

Να «κλείνει» όλη η Ξάνθη για την 4η Οκτωβρίου ζητά ο Εμπορικός

Επιμέλεια: Γιώργος Μαυρίδης

Παρέμβαση στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κωνσταντίνο Κουρτίδη, με στόχο να εφαρμόζεται η αργία για την απελευθέρωση της Ξάνθης καθολικά σε όλο τον Νομό, όχι μόνο μέσα στα καταστήματα της πόλης, κάνει με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης σεβόμενος την μνήμη των Ξανθιωτών πρωτοστατεί για πολλαπλή φορά για την καθιέρωση της ύστατης απόδοσης Σεβασμού σε επίπεδο Αντιπεριφέρειας, αποτελεί κατάντια και παρακμή η Πολιτεία να θεωρεί εδώ και χρόνια ότι απελευθερώθηκε μόνο ο Δήμος» αναφέρει ο Εμπορικός στα social media. 

Η επιστολή στον Κουρτίδη 

«Αγαπητέ Κώστα Κουρτίδη τολμούμε να απευθυνθούμε στο πρόσωπό σας γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι μέσα από τη θεσμική σας λειτουργία μπορείτε αποφασιστικά να συμβάλετε στην αποκατάσταση ενός ιστορικού ατοπήματος που υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια» αναφέρει ο Εμπορικός στην επιστολή του προς τον κ. Κουρτίδη. 

«Όπως είναι γνωστό η 4η Οκτωβρίου έχει σημαδευθεί επισήμως ως η ημερομηνία απελευθέρωσης του Νομού Ξάνθης από τον Βουλγαρικό ζυγό και ενσωμάτωσης του στο Ελληνικό Κράτος. Είναι απαράδεκτη εικόνα η πόλη της Ξάνθης να γιορτάζει την ιστορική της μνήμη και μετά τις σιδηροδρομικές γραμμές ο υπόλοιπος Νομός να είναι σε άλλο καθεστώς λειτουργίας» καταλήγει η ίδια επιστολή. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال