Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπάσκετ: Νέα προσθήκη για τον Λεύκιππο

Κοινοποίηση

Νέα προσθήκη για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ !

Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τσαλαπατά και εύχεται στον νέο αθλητή του καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων που έχει θέσει.

Ο νέος παίχτης του ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας έχοντας και χρόνο συμμετοχής στο 1ο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας.

Λίγα λόγια για τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ

Ο Γιάννης Τσαλαπατάς γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2000 και αγωνίζεται στη θέση του play maker αλλά και shooting guard. Έχει ύψος 1.90 και βάρος 85 κιλά.

Ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα με την Καβάλα BC  την περίοδο 2017-2018 για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά (2018-2019) στους  Γαλάζιους Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ το 2019-2020 «μετακόμισε» στο Νότο φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας. Τα τελευταία 2 χρόνια ανήκε στο δυναμικό του ΑΟ Γλαύκου Πατρών.




Λένε ότι η ζωή κάνει κύκλους έτσι και στην περίπτωση του Γιάννη που πριν 5 χρόνια χρόνια, συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου 2017, είχε τεθεί αντίπαλο με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα