Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Πεζούλας [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Νέο τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Πεζούλας [ΦΩΤΟ]

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση της Πεζούλας, στην Ξάνθη, αργά το βράδυ της Δευτέρας 12/09. 




Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα μαύρο ΙΧ Volvo με πινακίδες εξωτερικού πετάχτηκε με κατεύθυνση από την Γκιώνα προς τη Πεζούλα και χτύπησε αγροτικό όχημα που κινείτο στο σημείο με κατεύθυνση προς τα Άβδηρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και στα δύο οχήματα. 

Νέο τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση της Πεζούλας [ΦΩΤΟ]

Ωστόσο αυτό που γεννά προβληματισμό, είναι το γεγονός πως ο οδηγός του Volvo εγκατέλειψε το όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση τόσο για την ταυτοποίηση του οδηγού όσο και για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι πρώτες εικασίες συγκλίνουν προς το ενδεχόμενο ο οδηγός να εμπλέκεται σε διακίνηση μεταναστών, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται. 




Πρόκειται άλλωστε για ένα σημείο στο οποίο τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί και άλλα ατυχήματα, με πιο πρόσφατο αυτό στο οποίο ενεπλάκη διακινητής μεταναστών που ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρει ΙΧ με δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα