Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ καλούν σε συνάντηση για το μέλλον της ομάδας

Κοινοποίηση

Οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ καλούν σε συνάντηση για το μέλλον της ομάδας

Επιμέλεια: Γιώργος Μαυρίδης

Με σύνθημα «ΑΟΞΑΡΑ και στο σημείο μηδέν», ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Ξάνθης αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία με στόχο την αναζήτηση λύσεων για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.




Η Ξάνθη, όπως είναι γνωστό, αποχώρησε από την Super League 2, με αποτέλεσμα να γραφτεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου, ενώ εκ τότε ξεκίνησαν προσπάθειες ώστε να βρεθούν λύσεις για να μπορέσει ο ΑΟΞ να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική και να αγωνιστεί εκεί. 

Σε σχετική ανακοίνωσή τους οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ τονίζουν: 

«Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης για μία ενημέρωση – συζήτηση και λήψη αποφάσεων για το μέλλον της ομάδας μας. 




Είναι πλέον η στιγμή που δεν περισσεύει κανένας, είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να αποδείξουμε όλοι μας το πόσο αγαπάμε αυτή την ομάδα, αφήνοντας πίσω αντιπαλότητες – εμπάθειες και προσωπικές φιλοδοξίες, στηρίζοντας αυτήν την ενέργεια με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας μας.

Η παρουσία όλων, που θέλουν να λέγονται ΑΟΞΑΡΕΣ θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη. 

Ο ΑΟΞ μας χρειάζεται όσο ποτέ. ΑΟΞ στα εύκολα, ΑΟΞ στα δύσκολα, ΑΟΞΑΡΑ και στο σημείο μηδέν». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα