Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι σχολικές μονάδες της Ξάνθης όπου τοποθετούνται ψυχολόγοι

Κοινοποίηση

Οι σχολικές μονάδες της Ξάνθης όπου τοποθετούνται ψυχολόγοι

Επιμέλεια: Γιώργος Μαυρίδης 

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση που αφορά τον «Καθορισμό σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδου ΠΕ 23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2022-2023 στο πλαίσιο της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ-Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑ.Λ.».




Στο εν λόγω ΦΕΚ περιλαμβάνονται και σχολικές μονάδες από την Ξάνθη.

Πρόκειται για το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ξάνθης, το 2ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ξάνθης, το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Γλαύκης και το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Ξάνθης (Πρότυπο ΕΠΑΛ Ξάνθης για τις τάξεις Α’ και Β’). 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.-Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑ.Λ.» εφαρμόζεται κατά το σχολικό έτος 2022-2023 παρέμβαση ψυχοκοινωνικής στήριξης των μαθητών/τριών Α’ τάξης ΕΠΑ.Λ. η οποία υλοποιείται με την πρόσληψη μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ 23 Ψυχολόγων. 




Οι σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στις οποίες ασκούν καθήκοντα τα μέλη Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το σχολικό έτος 2022-23 καθορίζονται σύμφωνα με τον Πίνακα του Παραρτήματος.

Η κάλυψη των ανωτέρω θέσεων θα πραγματοποιηθεί με πρόσληψη μελών Ε.Ε.Π. που ανήκουν στον κλάδο ΠΕ23 Ψυχολόγων από τους Πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π. του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα