Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πάμε Στοίχημα: Τρία φαβορί σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κοινοποίηση

Πάμε Στοίχημα: Τρία φαβορί σε Ελλάδα και Ευρώπη

Καλές και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, αλλά τα πρωταθλήματα παίρνουν κανονικά την σκυτάλη αυτές τις ημέρες, αρχικά με το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (19.15)




Δεν στάθηκε άσχημα στην Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από την ΑΕΚ με 2-0. Κάποιες φάσεις που έβγαλε μπροστά αφήνουν αισιοδοξία για την συνέχεια, αρκεί να έρθουν οι πρώτες νίκες στην σεζόν. Όλο κι όλο ένας πόντος στα τρία ματς πρωταθλήματος, το ισόπαλο 1-1 με την Λαμία, οπότε περιμένει πως και πως σήμερα τον Λεβαδειακό για να ανασάνει πραγματικά σε όλους τους τομείς. 

Ένα τέρμα νωρίς από τον Παναθηναϊκό έκρινε την τύχη του Λεβαδειακού στην Λεωφόρο, χάνοντας την περασμένη εβδομάδα με 1-0. Όπως και ο σημερινός του αντίπαλος, έτσι και αυτός έχει μόλις έναν πόντο στο πρωτάθλημα, το 0-0 με τον Ιωνικό πριν δύο αγωνιστικές. Προς το παρών δίνει όλα τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο του, όπως θα κάνει και σήμερα απέναντι στον επίσης πιεσμένο για το αποτέλεσμα ΠΑΣ Γιάννινα. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Οι δύο ομάδες ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, με τον παράγοντα έδρα να γέρνει την πλάστιγγα προς τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον άσο σε απόδοση 2.07 στην Stoiximan

Σαμπντόρια – Μίλαν (21.45)




Από τις ομάδες που δεν έχουν ακόμη νίκη στην Serie A η Σαμπντόρια, που στον πρόσφατο της αγώνα έφυγε ηττημένη από το γήπεδο της Βερόνα με 2-1. Συγκεκριμένα έχει ρεκόρ 0-2-3 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, βγάζοντας είναι η αλήθεια δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Το οποίο μάλιστα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, αφού αντιμετωπίζει εντός έδρας την περσινή πρωταθλήτρια Μίλαν. 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε από το Σάλτσμπουργκ μεσοβδόμαδα η Μίλαν και σκορ 1-1 στην πρεμιέρα του Champions League, όμως επιστρέφει άμεσα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Εκεί που προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι επί της Ίντερ με 3-2 και έφτασε ακόμη πιο κοντά στον στόχο της κορυφής. Φαβορί και σήμερα οι «ροσονέρι» στην Γένοβα, όπου αντιμετωπίζουν τη ντεφορμέ Σαμπντόρια. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν αποτελεί κάποια τρομερή ευκαιρία η επικράτηση της Μίλαν, όμως παραμένει ισχυρό φαβορί και το διπλό δίνεται 1.57 στο Pamestoixima. 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα (22.00)

Μετά την πρεμιέρα με την Πόρτο στο Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιστρέφει άμεσα στην Λα Λίγκα, όπου δεν έχει λίγες απώλειες για ξεκίνημα. Συγκεκριμένα προέρχεται από το 1-1 στο γήπεδο της Σοσιεδάδ και καλείται να ρεφάρει εντός έδρας σήμερα κόντρα στην Θέλτα. Συνήθως κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, ώστε να μην ξεφύγει τουλάχιστον από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. 




Στα καλύτερα της δείχνει από το ξεκίνημα της σεζόν η Θέλτα, αφού έδωσε συνέχεια στο διπλό επί της Χιρόνα με 1-0, αφού κέρδισε την επόμενη αγωνιστική άνετα την Κάντιθ εντός έδρας με 3-0. Αυτές οι δύο κολλητές νίκες την εκτόξευσαν αρκετά στον πίνακα της βαθμολογίας, όμως καλείται να παραμείνει συγκεντρωμένη αν θέλει την φετινή αγωνιστική περίοδο να κάνει το βήμα παραπάνω.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εγγύηση αποτελεί σε τέτοιου είδους εντός έδρας παιχνίδια η Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο σε απόδοση 1.65 στην Bet365. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα