Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παρούσα η Ξάνθη στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ

Κοινοποίηση

Παρούσα η Ξάνθη στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ

Στις διαδηλώσεις και τις πορείες που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ συμμετείχαν και αρκετοί εργαζόμενοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, από την Ξάνθη. 




Ανάμεσα σε αυτούς και ο πάντα δραστήριος πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου ο οποίος μάλιστα αξιοποίησε τον χρόνο παραμονής του στη Θεσσαλονίκη για να καταγράψει προβλήματα και να συνομιλήσει με συναδέλφους του από τις Περιφέρειες της χώρας. 

Στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ ισχυρό παρών έδωσαν και οι υγειονομικοί από την Ξάνθη, οι οποίοι επανέλαβαν το πάγιο αίτημά τους για την επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους στις θέσεις εργασίας τους, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης.




Δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα συμμετείχαν επίσης στις κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη καθώς και Αστυνομικοί από την Ξάνθη οι οποίοι ενσωματώθηκαν σε πορεία με συναδέλφους τους από την ευρύτερη περιοχή της ΑΜΘ.  

Παρούσα η Ξάνθη στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ

Παρούσα η Ξάνθη στις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα