Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καμπάνα 50.000 ευρώ σε 36χρονο που ανέβασε στο ίντερνετ εικόνες της πρώην του

Κοινοποίηση

Καμπάνα 50.000 σε 36χρονο που ανέβασε στο ίντερνετ εικόνες της πρώην του

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ καταδικάστηκε ένας 36χρονος που κατηγορείται ότι ανέβαζε στο διαδίκτυο ευαίσθητο υλικό της πρώην συντρόφου του.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της πρώην συντρόφου του και παράλληλα αποφάσισε να μην αναστείλει την ποινή του. Ωστόσο δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη εν όψει της έφεσης και αφέθηκε ελεύθερος. Αναστέλλουσα δύναμη έχει και η χρηματική ποινή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.




Η πρώην σύντροφός του, 37 ετών σήμερα, είδε το 2020 στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου που απεικονίζουν την ίδια πριν 15 χρόνια. Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε πως πρόκειται για υλικό που είχε ο κατηγορούμενος, με τον οποίο είχε σχέση μέχρι το 2007. Σύμφωνα με την ίδια, μέρος του υλικού είχε παραχθεί χωρίς η ίδια να το ξέρει ενώ μάλιστα πρόσθεσε πως φωτογραφίες της χρησιμοποιήθηκαν και σε προφίλ σελίδες γνωριμιών, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στην απολογία του, ο 36χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε πως του έκλεψαν το κινητό.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκε και η σύζυγος του 36χρονου, η οποία και αθωώθηκε.

Πηγή: Voria.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα