Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τον Μαυρωτά για τα προβλήματα στη Super League 2

Συνάντηση του ΠΣΑΠΠ με τον Μαυρωτά για τα προβλήματα στη Super League 2

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά όπου μεταφέρθηκε η ανησυχία των ποδοσφαιριστών για το μέλλον της δεύτερης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρει:

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και τον νομικό σύμβολο του γγΑ κ. Βασίλη Κεραμάρη είχε σήμερα (12/9) αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ.

Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Ειδικός Γραμματέας Χρήστος Γρομητσάρης, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ποδοσφαιριστών Ξενοφών Πάνος και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπράχο, που ανέλυσαν στον κ. Μαυρωτά τα προβλήματα που υπάρχουν στη Super League 2 και την ανησυχία των ποδοσφαιριστών για το μέλλον της δεύτερης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας.

Ο ΠΣΑΠΠ θα μεταφέρει στο άμεσο διάστημα αναλυτικά τις προτάσεις του ώστε να διευθετηθούν καίρια ζητήματα που αποτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία της και για αυτό άλλωστε δεν έχει αρχίσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2022/23.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال