Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πυρά από τη ΝΔ σε Ζεϊμπέκ για συνέντευξη στο «Α Haber»

Κοινοποίηση

Πυρά από τη ΝΔ σε Ζεϊμπέκ για συνέντευξη στο «Α Haber»

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε – για μια ακόμη φορά – βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό «Α Haber».




Ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου έσπευσε να στηλιτεύσει την εμφάνιση του βουλευτή τονίζοντας πως μεταξύ άλλων ο κ. Ζεϊμπέκ κάνει λόγο για «τουρκική» μειονότητα στη Θράκη. 

Αντίστοιχη τοποθέτηση είχε κάνει προ ημερών και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν με ανάρτησή του στο twitter, μια δήλωση ωστόσο την οποία ανασκεύασε αμέσως μετά τον σάλο που προκλήθηκε. 

«Ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: «Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας». Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;» σημειώνει ο κ. Χατζηβασιλείου στην ανάρτησή του στο twitter. 




Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του βουλευτή της Ξάνθης, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα