Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης από την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο Πάνος Αργιανίδης από την Ξάνθη

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί ο Πάνος Αργιανίδης, από την Ξάνθη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (20/09) απειλούσε να αυτοκτονήσει, κλεισμένος μέσα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου και εργάζεται. 




Ο ίδιος απέκτησε ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα με τη συμμετοχή του στο Survivor, όπου είχε γίνει γνωστός ως «μάνατζερ ράγκμπι», ενώ έλκει την καταγωγή του από την Ξάνθη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ, σε κατάσταση αμόκ, και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και ειδικοί διαπραγματευτές που προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. Η περιπέτεια του έληξε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, όταν άνδρες της ΟΠΚΕ έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου. Μετά ωστόσο και την κατάθεσή του στους Αστυνομικούς, ο πρώην παίκτης του Survivor κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. 




Ο πατέρας του, που είναι ιερέας, καθώς και ο αδελφός του έσπευσαν από νωρίς στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου και προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, προκειμένου να τον αποτρέψουν από την αυτοκτονία. Παρά τις προσπάθειες τους ωστόσο ο ίδιος εμφανιζόταν ανένδοτος. 

Όπως έγινε γνωστό ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εργάζεται στο κέντρο διαλογής δεμάτων ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου, ενώ προς το παρόν οι λόγοι που τον έχουν οδηγήσει σε αυτή την πράξη δεν έχουν γίνει γνωστοί. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα