Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε ρυθμούς φιλικών ο Λεύκιππος πριν τα επίσημα παιχνίδια

Κοινοποίηση

Σε ρυθμούς φιλικών ο Λεύκιππος πριν τα επίσημα παιχνίδια

Σε ρυθμούς φιλικών αγώνων ετοιμάζεται ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που το Σαββατοκύριακο 10/11 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στο Βόλο για να δώσει δυο αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Τα παιχνίδια αποτελούν για το τεχνικό δίδυμο Χρήστο Βαχαρίδη – Νίκο Δώδο μια καλή ευκαιρία ώστε να δουν σε ρυθμούς αγώνων την αγωνιστική κατάσταση των καλαθοσφαιριστών τους μετά από περίπου 3 εβδομάδες προετοιμασίας.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18:00 με αντίπαλο την Νίκη Βόλου ενώ μια μέρα αργότερα στις 12:00 ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση Βόλου.




Οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι και οι τελευταίοι πριν από τα επίσημα παιχνίδια που πρόκειται να διεξαχθούν στις 17 και 21 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΔΕΚΑ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ανδρών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μετά από κοινή συμφωνία των σωματείων θα διεξαχθεί στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ το Σάββατο 17/09 στις 17:00.

Για το Κύπελλο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ θα παίξει στις 21 Σεπτεμβρίου στις 19:00 με αντίπαλο το Δημοκρίτειο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα