Συναγερμός στη Θράκη – Λαθρομετανάστες δίνουν «ραντεβού» στα σύνορα!

Συναγερμός στη Θράκη – Λαθρομετανάστες δίνουν «ραντεβού» στα σύνορα!

Όλο και πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα για συγκρότηση καραβανιού μεταναστών από την Τουρκία προς την Ευρώπη. Μάλιστα, ήδη «ραντεβού» κλείνονται στην Αδριανούπολη.

Οι διοργανωτές φαίνεται ότι επιμένουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN. Από το βράδυ της Κυριακής στη σελίδα τους, εκεί που δηλώνουν την πρόθεσή τους για να διοργανώσουν το καραβάνι, ανήρτησαν αφίσα στην οποία ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι από σήμερα, 19 Σεπτεμβρίου, μπορούν να συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη.

Προς το παρόν, οι ελληνικές Αρχές λένε ότι δεν υπάρχουν άτομα συγκεντρωμένα στην Αδριανούπολη. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι οι διοργανωτές επιμένουν, αρχίζουν και δίνουν ημερομηνίες και δημοσιεύουν ακόμα και βίντεο για το πώς θα είναι τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν και πώς είναι η πλατεία που μπορούν να συγκεντρωθούν στην Αδριανούπολη, δείχνουν ότι κάποιοι θέλουν σίγουρα να συντηρήσουν κάποια απειλή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Έτσι, οι ελληνικές Αρχές έχουν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού στα σύνορα και έχουν περισσότερες περιπολίες και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο τι συμβαίνει και αν θα συγκεντρωθούν τα άτομα αυτά.


Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال