Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Ξάνθης για το μέλλον του ΑΟΞ

Κοινοποίηση

Συνάντηση στο Επιμελητήριο Ξάνθης για το μέλλον του ΑΟΞ

Ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση με θέμα τη σωτηρία του ΑΟΞ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/09) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης. 




Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, αυτοδιοικητικοί, επιχειρηματίες, φίλαθλοι της Ξάνθης και πολίτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν με στόχο να αναζητήσουν κάθε εφικτό τρόπο διάσωσης της ιστορικής επαρχιακής ομάδας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΞ αποσύρθηκε από την Super League 2, με αποτέλεσμα να γραφτεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο σενάριο για το μέλλον της ομάδας.




Ωστόσο στο παρασκήνιο, ξεκίνησαν διεργασίες από ανθρώπους που αγαπούν τον ΑΟΞ και διατηρούν το πάθος τους για την ομάδα αναμμένο, προκειμένου να βρεθεί μια λύση για να μπορέσει η Ξάνθη να επιστρέψει στα γήπεδα. 

Στο κάλεσμα του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΞ, Άρης Πιαλόγογλου, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ξάνθης, Ιωάννης Ιερόπουλος καθώς και δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παράγοντες αλλά και φίλαθλος κόσμος. 

Η πρόταση που εκτέθηκε και παρουσιάστηκε εκτενώς ήταν αυτής της «συνέχισης» του ΑΟΞ μέσα από το ΑΦΜ του Ορφέα Ξάνθης και τη δημιουργία ενός νέου brand name, γύρω από το οποίο να συσπειρωθεί ο φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης με στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα