Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σοκ στην Καβάλα – Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Κοινοποίηση

Σοκ στην Καβάλα - Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από το νέο στυγερό έγκλημα που καταγράφεται στην περιοχή της «Λεκάνης». 




Πρόκειται για φρικτό οικογενειακό έγκλημα με έναν 56χρονο κτηνοτρόφο να βάφει τα χέρια του με αίμα, σκοτώνοντας την πρώην σύντροφό του και το μικρό βρέφος τους, που είχαν φέρει στη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και υπήρχαν διαφωνίες σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού. Η 29χρονη σύντροφος του δράστη, με καταγωγή από τη Γερμανία, είχε αποφασίσει σύμφωνα με πληροφορίες να επιστρέψει στη Γερμανία και να πάρει μαζί της και το μωρό. Ο δράστης είχε εκφράσει τη αντίθεσή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και όπως όλα δείχνουν ήταν αυτό που τον τύφλωσε και τον οδήγησε στο στυγερό έγκλημα. 

Το πρωί της Παρασκευής (30/09) ο δράστης πήγε στην οικία όπου διέμεναν η πρώην σύντροφός του και το μικρό βρέφος. Ακολούθως, τους οδήγησε σε ένα μαντρί, αρκετά κοντά, όπου σκότωσε με μονόκαννο όπλο αρχικά το ανυπεράσπιστο βρέφος και στη συνέχεια την 29χρονη γυναίκα. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι κάτοικοι παραμένουν σοκαρισμένοι ενώ την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει τόσο το σπίτι όσο και το μαντρί που εκτυλίχθηκε το έγκλημα, συλλέγοντας στοιχεία. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα