Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σοκαρισμένη η Καβάλα από την άγρια δολοφονία 52χρονου

Κοινοποίηση

Σοκαρισμένη η Καβάλα από την άγρια δολοφονία 52χρονου

Νεκρός από σφαίρες έπεσε ένας 52χρονος, πατέρας δύο παιδιών στη Χρυσούπολη Καβάλας σήμερα τα ξημερώματα.

Ο άτυχος άντρας, δολοφονήθηκε έξω από την επιχείρηση μαρμάρου όπου εργαζόταν και εντοπίστηκε νεκρός στο έδαφος από τον επιστάτη της επιχείρησης, ο οποίος σοκαρισμένος ενημέρωσε την αστυνομία.




Ειδικότερα, το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του και κατέβηκε να μπει στην επιχείρηση, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα μία από τις σφαίρες να τον βρει στην καρδιά και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άτομο στο οποίο άνηκε η επιχείρηση, αλλά έγινε γνωστό πως ο 52χρονος ήταν τελικά υπάλληλος και εργαζόταν ως εργοδηγός στην επιχείρηση που εδρεύει έξω από τη Χρυσούπολη, στον δρόμο προς Κεραμωτή.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για καρτέρι θανάτου, καθώς οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τις ώρες που συνήθιζε να καταφτάνει ο 52χρονος στη δουλειά του.

Όλοι όσοι γνώριζαν το θύμα μιλούν στο protothema.gr για έναν καλό οικογενειάρχη, ο οποίος φρόντιζε τη γυναίκα του που είναι άτομο με αναπηρία αλλά και τα δύο παιδιά του. Οι περισσότεροι, όπως λένε, είναι σοκαρισμένοι από την άγρια δολοφονία του 52χρονου, μη μπορώντας να καταλάβουν τον λόγο που οι αδίστακτοι δολοφόνοι του έκοψαν το νήμα της ζωής.




Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμού του δράστη (ή των δραστών) και την εξακρίβωση των συνθηκών, υπό από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα